5η διάλεξη σεμιναρίου Τουρισμός – Προώθηση και προβολή τουριστικών υποδομών

11

ΙΟΥΛ

5η διάλεξη σεμιναρίου Τουρισμός – Προώθηση και προβολή τουριστικών υποδομών ical

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεματικής  ΣΕ Τουρισμός 11.07.2014 04:00 PM - 11.07.2014 06:00 PM

ΣΤΟ Χαροκοπειο Πανεπιστημιο, Τμημα Πληροφορικης και Τηλεματικης Ομήρου 9, Ταύρος

Η Μονάδα Αριστείας Χαροκοπείου Πανεπιστημίου οργανώνει την πέμπτη διάλεξη του σεμιναρίου «Τουρισμός – Προώθηση και προβολή τουριστικών υποδομών». Η πέμπτη εβδομάδα θα γίνει εξ’ολοκλήρου στο εργαστήριο όπου οι εκπαιδευόμενοι θα ...

685

 

 

Η Μονάδα Αριστείας Χαροκοπείου Πανεπιστημίου οργανώνει την πέμπτη διάλεξη του σεμιναρίου «Τουρισμός – Προώθηση και προβολή τουριστικών υποδομών».

Η πέμπτη εβδομάδα θα γίνει εξ’ολοκλήρου στο εργαστήριο όπου οι εκπαιδευόμενοι θα εμβαθύνουν στο λογισμικό wordpress, παιρνώντας από την ελεύθερη έκδοση του wordpress.com, στην έκδοση του wordpress.org η οποία απαιτεί εγκατάσταση σε προσωπικό server αλλά δίνει ένα σύνολο από νέες δυνατότητες.

Οι εκπαιδευόμενοι θα κληθούν να κάνουν εγκατάστασηκαι χρήση plugins, ενσωμάτωση αυτών στους ιστότοπους τους με βάση τον οδηγό που θα δημιουργηθεί για αυτό το σκοπό. Ακόμα, η πέμπτη εβδομάδα θα έχει μια διάλεξη σχετικά με την πλατφόρμα transifex και το πως μπορούν να την χρησιμοποιήσουν για να προσφέρουν στην κοινότητα του ελεύθερου λογισμικού.

Πρόγραμμα 5ης Διάλεξης

Κατηγορία Μαθήματος

Εργαστήριο

Θεματικής Περιοχή

Τουρισμός

Ημερομηνία

11 Ιουλίου

Ώρα

16:00 – 18:00

Αίθουσα

2.3, κτίριο Πληροφορικής και Τηλεματικής (2ος όροφος)

Τα βίντεο με τις παρουσίασεις των διαλέξεων θα ανέβουν στην πλατφόρμα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας για όσους παρακολουθούν το σεμινάριο εξ’αποστάσεως.

Υποβολή Σχολίων
Μονάδες Αριστείας ΕΛ/ΛΑΚ
Πλοήγηση