ΚΕΛ/ΛΑΚ/ΑΥ@ΤΕΙΑ

17

ΝΟΕ

ΚΕΛ/ΛΑΚ/ΑΥ@ΤΕΙΑ ical

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΕΙ Αθήνας  ΣΕ Βασικές εφαρμογές/Εργαλεία ΕΛ/ΛΑΚ, Εκπαιδευτικό λογισμικό, Επιχειρηματικές εφαρμογές / υπηρεσίες για μικρομεσαίες επιχειρήσεις 17.11.2015 - 17.11.2030

ΣΤΟ ΤΕΙ Αθήνας Αγ. Σπυρίδωνος 12243 Αιγάλεω

Η  ΚΕΛ/ΛΑΚ/ΑΥ@ΤΕΙΑ δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα της Μονάδας Αριστείας ΕΛ/ΛΑΚ του ΤΕΙ Αθήνας για τη συνέχιση της διάδοσης των Ανοιχτών Τεχνολογιών. Με την ολοκλήρωση του Έργου της Μονάδας Αριστείας ΕΛ/ΛΑΚ του ΤΕΙ Αθήνας, ...

685

 

 

kellakay_LOGO

Η  ΚΕΛ/ΛΑΚ/ΑΥ@ΤΕΙΑ δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα της Μονάδας Αριστείας ΕΛ/ΛΑΚ του ΤΕΙ Αθήνας για τη συνέχιση της διάδοσης των Ανοιχτών Τεχνολογιών.

Με την ολοκλήρωση του Έργου της Μονάδας Αριστείας ΕΛ/ΛΑΚ του ΤΕΙ Αθήνας, η ΚΕΛ/ΛΑΚ/ΑΥ@ΤΕΙΑ αξιοποιώντας την εμπειρία, τη γνώση και το … μεράκι που αποκτήθηκαν στα πλαίσια των Δράσεων της Μονάδας, στοχεύει στη συνέχιση των στόχων της Μονάδας με Δράσεις όπως:

  • η περεταίρω εξέλιξη των Έργων Συνεισφοράς που υλοποιήθηκαν στα πλαίσια της Μονάδας Αριστείας ΕΛ/ΛΑΚ του ΤΕΙ Αθήνας
  • η διενέργεια νέων Δράσεων Ενίσχυσης και Διάχυσης του Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα & Ανοιχτού Υλικού
  • η ενίσχυση της Κοινότητας ΕΛ/ΛΑΚ

Ο πυρήνας της ΚΕΛ/ΛΑΚ/ΑΥ@ΤΕΙΑ αποτελείται από συμμετέχοντες της κοινότητας ΕΛ/ΛΑΚ του ΤΕΙ Αθήνας, από συμμετέχοντες των Δράσεων της Μονάδας Αριστείας ΕΛ/ΛΑΚ του ΤΕΙ Αθήνας οι οποίοι «κόλλησαν το … σαράκι» της ανοιχτότητας.

Η ΚΕΛ/ΛΑΚ/ΑΥ@ΤΕΙΑ επιδιώκει να συμπεριλάβει κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να συνεισφέρει στην ιδέα και την πράξη του Ανοιχτού Λογισμικού και Ανοιχτού Υλικού, με νέες ιδέες και κέφι.

Ελάτε να στελεχώσουμε την ΚΕΛ/ΛΑΚ/ΑΥ@ΤΕΙΑ και να συνεχίσουμε το έργο της Μονάδας Αριστείας του ΤΕΙ Αθήνας. Δηλώστε συμμετοχή τώρα!

Σημαντικό:

Για να δηλώσετε συμμετοχή πρέπει να έχετε εγγραφεί στην Υπηρεσία Εθελοντικών Δράσεων του ΤΕΙ Αθήνας, και να κάνετε εισαγωγή στην Υπηρεσία με το λογαριασμό σας.

Υποβολή Σχολίων
Μονάδες Αριστείας ΕΛ/ΛΑΚ
Πλοήγηση