Βραβεύσεις Συνεισφορών

25

ΝΟΕ

Βραβεύσεις Συνεισφορών ical

ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΕΙ Αθήνας  ΣΕ Βασικές εφαρμογές/Εργαλεία ΕΛ/ΛΑΚ, Εκπαιδευτικό λογισμικό, Επιχειρηματικές εφαρμογές / υπηρεσίες για μικρομεσαίες επιχειρήσεις 25.11.2015 18:00 - 25.11.2015 20:00

ΣΤΟ Κεντρικό Αμφιθέατρο ΤΕΙ Αθήνας Αγ. Σπυρίδωνος 12243 Αιγάλεω

Η Μονάδα Αριστείας ΕΛ/ΛΑΚ του ΤΕΙ Αθήνας σας καλεί στο κεντρικό Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Αθήνας, την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015, στις 18:00, σε ειδική εκδήλωση όπου θα ανακοινωθούν τα Ατομικά Βραβεία Ανοιχτού Λογισμικού της ΕΔΕΤ, γι αυτούς ...

759

 

 

Η Μονάδα Αριστείας ΕΛ/ΛΑΚ του ΤΕΙ Αθήνας σας καλεί στο κεντρικό Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Αθήνας, την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015, στις 18:00, σε ειδική εκδήλωση όπου θα ανακοινωθούν τα Ατομικά Βραβεία Ανοιχτού Λογισμικού της ΕΔΕΤ, γι αυτούς που υπέβαλλαν αίτηση για βράβευση.
Είναι μεγάλη χαρά για τη Μονάδα μας, ότι οι συμμετέχοντες μας κατέχουν την ΠΡΩΤΗ ποσοτικά θέση, ανάμεσα σε αυτούς που βραβεύτηκαν, παρότι πολλοί από τους συμμετέχοντες με πολύ καλές ποιοτικά συνεισφορές, δεν κατέθεσαν αίτηση προκειμένου να αξιολογηθεί η συνεισφορά τους.
Συμπληρωματικά, και με ανεξάρτητη διαδικασία από τις αιτήσεις βραβεύσεων από την ΕΔΕΤ η Μονάδα μας θα επιβραβεύσει τις ομάδες με τις καλύτερες ποιοτικά συνεισφορές, ανάμεσα σε όλους τους συμμετέχοντες των Εκπαιδευτικών μας Δράσεων.
Επιπλέον, θα επιβραβευθούν οι ομάδες τα μέλη των οποίων επέδειξαν την μεγαλύτερη μεταξύ τους συνεργασία.
Σας περιμένουμε όλους την Τετάρτη, σε μία εκδήλωση – γιορτή, να μοιραστούμε τη χαρά των βραβεύσεων.

Υποβολή Σχολίων
Μονάδες Αριστείας ΕΛ/ΛΑΚ
Πλοήγηση