ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

15

ΔΕΚ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ical

ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ Πανεπιστήμιο Κρήτης  ΣΕ Δημόσια Διοίκηση και Αυτοδιοίκηση, Εκπαιδευτικό λογισμικό, Τουρισμός 15.12.2015 04:30 PM - 15.12.2015 07:00 PM

ΣΤΟ Κέντρο Νεολαίας Δήμου Ηρακλείου (Πολύκεντρο) οδός Ανδρόγεω

Η Μονάδα Αριστείας του Πανεπιστημίου Κρήτης προσκαλεί τους εκπαιδευόμενους και όλους όσοι έχουν σχετικά ενδιαφέροντα με ανάπτυξη εφαρμογών ΕΛ/ΛΑΚ  να παραβρεθούν στην Απολογιστική Συνάντηση της Μονάδας Αριστείας την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου ...

614

 

 

Η Μονάδα Αριστείας του Πανεπιστημίου Κρήτης προσκαλεί τους εκπαιδευόμενους και όλους όσοι έχουν σχετικά ενδιαφέροντα με ανάπτυξη εφαρμογών ΕΛ/ΛΑΚ  να παραβρεθούν στην Απολογιστική Συνάντηση της Μονάδας Αριστείας την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 16.30 – 19.00 στο Κέντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου (Αίθουσα Πολύκεντρο) επί της οδού Ανδρόγεω.

Στη συνάντηση θα γίνει αναφορά στην πορεία της Μονάδας Αριστείας του Πανεπιστημίου Κρήτης, την αξία της χρήσης και εφαρμογής ελ/λακ.

Επίσης, θα δοθεί το έπαθλο σε όσους ανέπτυξαν εφαρμογές που κέρδισαν στον διαγωνισμό που είχε διοργανωθεί από την Αναθέτουσα Αρχή και θα δοθούν οι βεβαιώσεις συμμετοχής από όλους τους κύκλους εκπαίδευσης στους εκπαιδευομένους που δεν τις είχαν παραλάβει.

 

Για την παραλαβή του επάλθου αλλά και των βεβαιώσεων συμμετοχής να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα.

Τα ανωτέρω έγγραφα παραλαμβάνονται αυτοπροσώπως.

 

Μπορείτε να δείτε το δελτίο τύπου εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: monada_aristeias_uoc__ekdilwsi

Υποβολή Σχολίων
Μονάδες Αριστείας ΕΛ/ΛΑΚ
Πλοήγηση